Ingen MOQ av Toyseei Custom Plush Maker

Det er ingen MOQ for Toyseei CustomPlushMaker . Som en moden plysjprodusent kan vi lage en, dusinvis eller tusenvis eller flere.

No MOQ of Toyseei Custom Plush Maker- plush toys

For salgsfremmende gaver bestiller mange kunder mer enn 5000 stk. Forfatteren eller artisten, de velger vanligvis å bestille noen hundre stykker om gangen. For individuelle kunder som ønsker å tilpasse sine egne plysj, velger de vanligvis en eller to stk. Vårt firma er egnet og fleksibelt for alle typer kunder, uansett om du trenger mer eller mindre, kan vi hjelpe deg med å lage plysjene.

Vår månedlige produksjonskapasitet er 100 000 stk. Det er hundrevis av dyktige medarbeidere og avanserte maskiner, som hjelper oss å oppnå en så høy kapasitet.

Get a Quote !

Related Articles

9 Ways Customer Feedback Can Help Make Custom Plush Toys Better!

9 måter kundetilbakemeldinger kan bidra til å gjøre tilpassede plysjleker bedre!

Sep 18, 2024 Toyseei CPM

Hvis du ser på spesialtilpassede plysjleker som bare kosekamerater; du lever i fortiden. Disse utrolig interessante vesenene er emosjonelle symboler fordi glede kan uttrykkes gjennom dem. Men med glede følger også trøst og nostalgi.

Create An Exclusive Custom Plush Toy For The 2024 Paralympics With Us

Lag et eksklusivt tilpasset plysjleketøy for Paralympics 2024 med oss

Aug 28, 2024 Toyseei CPM

Har du lagt merke til de knallrøde hattene under OL 2024? Det har du sannsynligvis fordi disse offisielle maskotene er over hele Paris! Så, hva er de røde klattene? De er de olympiske frygene, lekenes offisielle maskoter.

How to Celebrate French Paris Olympics Gold Medal Athletes with Custom Plush Toys

Hvordan feire franske Paris-OL-gullmedaljeutøvere med tilpassede plysjleker

Aug 06, 2024 Toyseei CPM

Uten sidestykke i spenning, ser Paris 2024-lekene ut til å være en fantastisk begivenhet – spesielt for Frankrike, vertslandet. For enhver idrettsutøver er det å vinne en gullmedalje høyden på suksess; så det er ganske beundringsverdig å hedre disse vinnerne på en original og uforglemmelig måte.

The Evolution of Stuffed Animals in 2024: Integrating Technology for Enhanced Interactivity

Utviklingen av utstoppede dyr i 2024: Integrating Technology for Enhanced Interactivity

Jul 16, 2024 Toyseei CPM

Barnelekesamlinger og utstillinger for voksne samlere har tradisjonelt tatt med kosedyr som hovedattraksjoner. I flere tiår har disse myke vennene gitt komfort, selskap og en følelse av beskyttelse. Men på grunn av inkorporeringen av banebrytende teknologier, har den konvensjonelle kosedyrsektoren gjennomgått en stor makeover nylig.